Door: Maike

Datum: 14 juni 2020

Leef jouw mooie leven vanuit meer lichtheid

 

 

 

 

Geschreven door Maike van Meulen.

 

Leef je mooie leven en niet die van iemand anders

 

 

"YOUR LIFE ISN'T YOURS IF YOU ALWAYS CARE WHAT SOMEONE ELSE THINKS."

 

 

Oehh...dàt is een gevoelige zin. Ook als ik deze quote nu nog lees. Hoe is deze voor jou? Maar weet je wat zo mooi is? Dat je jezelf kunt trainen, jezelf liefdevol kunt leren om meer van jezelf te worden en minder van een ander. Dat je je eigen stem langzaam begint te horen. En steeds beter. Op ieder moment.

 

 

 

 

Over verlichte mensen

De meest verlichte mensen zijn verlicht door jaren van afzondering, meditatie en studie. Hiermee bereikten zij de ultieme staat van verlichting. Hierdoor kregen zij inzicht in de vraag hoe lijden opgeheven kan worden. Dit gaat diep. Maar waarom ook niet? Het gaat dus niet over één nacht ijs. Maar prachtig om je erin te verdiepen om je eigen next steps hierin te creëren! Het heeft mij enorm veel gebracht.

 

 

''Het is de energie die ik zelf besluit aan te trekken.''

 

 

Hoe verlichting in mijzelf is toegenomen

Door bijvoorbeeld de ruis om mij heen weg te nemen. Minder nieuws te kijken. Negativiteit om mij heen in te dammen. De stilte op te zoeken. En de natuur in te gaan zoals hier dit weekend op de foto met onze zoon Oliver. En nog steeds. Iedere dag weer in een bepaalde vorm die bij me past. Het is de energie die ik zelf besluit aan te trekken. Om in mijn eigen kracht te blijven staan. En vanuit daar die verdere voorwaartse beweging te blijven maken.

 

 

Maike van Meulen is oprichter van Stichting Next Step. Na 15 jaar eetproblematiek en rondjes op de rotonde draaien heeft zij haar afslag kunnen nemen door het dagelijks blijven beoefenen ervan. Ze wordt ook wel de Creatieve Veranderaar genoemd. En de Rotonde specialist. Voor al uw afslagen. Haar missie is om de stichting overbodig te laten worden. Omdat deze zorg dan geintegreerd is in de huidige zorgketen die we kennen in Nederland. Want het leven begint pas ECHT weer na een mate van herstel van een eetstoornis of eetprobleem. Ze is spreker, trainer, Bereik je Doelen auteur en heeft meer dan 15.000 mensen inmiddels voorwaarts mogen begeleiden. Ervaar de workshops, coaching en events. Voor jouw next step in werk en leven. Voel je welkom!