Door: Maike

Datum: 31 oktober 2016

Essentieel: dromen voor jouw Next Step

 

 

Never stop exploring

Deze prachtige film 'Walt before Mickey' inspireert ons mateloos en willen wij graag delen als kijktip voor jou. Een waargebeurd verhaal over een jongen waarvan zijn dromen uitkwamen en tot een ware 'kingdom' uitgroeide. Daarnaast is er onderzoek gedaan naar Walt Disney; hij werd namelijk zo succesvol in dit leven door drie facetten; hij droomde altijd, zette dit om naar iets realistisch en was daarbij kritisch op zijn werk. Inspirerend toch?

 

 

 

Van droom, naar doel, naar resultaat

Nu is de eerste vraag; als je alles kunt dromen wat je maar wilt dromen. Hoe ziet dat eruit? Wat zie, hoor of voel je? Probeer het je eens voor te stellen zonder belemmerende gedachtes of obstakels. Want die bestaan namelijk niet in onze dromen. Daarin mag alles. Hoe gaaf is dat? Wat zie jij voor je?

 

Zou je je dromen weleens in kaart willen brengen? Om jouw doel voor ogen te hebben waarnaar je toe kunt werken? Stichting Next Step helpt jou in concrete stappen dit te bereiken. De positieve boost die ervoor zorgt dat je je betekenisvol en krachtig voelt. Voor jouw Next Step. Neem contact met ons op voor het maken van een coachafspraak.